Get the glow with the new SOAP products

IMG_4735

Regelmatig bezoek ik mijn favoriete city spa, Soap Treatment Store, in Rotterdam. Naast de behandelingen die ze aanbieden verkopen ze ook veel producten van verschillende merken. De nieuwe BEAM producten van hun eigen lijn vielen enorm op door de kleurrijke verpakkingen in de witte inrichting. Dit is weer een mooi bewijs van wat een mooie verpakking en presentatie kan doen voor een product (& de verkoop). It works, want ik vroeg tijdens mijn manicure vanuit nieuwsgierigheid naar deze producten en Andrea deed hetzelfde tijdens haar afspraak.

Om je huid op te frissen en camera ready te maken hebben ze de BEAM Tonic ontwikkeld. Voor de perfecte glow, alsof je net een facial hebt gehad, gebruik je de BEAM Cream. En het is echt waar, de producten geven je huid een oppepper. Ik kocht eerst alleen de Cream die je huid laat stralen. De structuur is heel fijn, het bevat SPF en wat ik erg fijn is dat het een kleurtje heeft (zoals BB cream). Met de warme zomerdagen vind ik dit ideaal, want het geeft de juiste verzorging met een mooie glow en de foundation kan onaangeraakt blijven.

De tonic kocht ik later, omdat de Cream mij zo goed is bevallen. Ik gebruik al een hele tijd de tonic ‘Breath of Fresh Air’ van Lush, wat ik nog steeds een fijn product vind. Maar nu die toch op was, had ik een goed excuus om de BEAM aan te schaffen en weer eens wat te testen. Het is heel verfrissend en door de vruchtzuren reinigt de tonic de huid ook goed. Twee nieuwe verzorgingsproducten waar ik erg tevreden over ben. Get the glow!

De twee producten vormen samen met een masker de ‘Take the Treatment Home box’, maar je kan de producten ook apart kopen (voor een leuke prijs).

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.