The Body Shop

 photo tbs_zps7823708f.jpg

Even snel een tipje tussendoor. Op dit moment is de sale nog volop bezig en de sale van The Body Shop is altijd weer een feestje. Wij doken vrijdag dan ook even de stad in om onze slag te slaan. Het leuke is dat The Body Shop tijdens de sale vaak producten verkoopt die je doorgaans niet in de winkel kunt vinden, zoals de XL douchegels. Deze megaverpakkingen zijn ideaal! Helaas vonden wij de geuren van deze sale niet heel bijzonder. Pink Grapefruit is wel een favoriet, maar wij wilden deze keer wel eens wat anders. Daarom gingen we voor kleinere verpakkingen.

Buit van Andrea
Ik kocht een back-up van de body butter uit de kerstcollectie in ge geur Cranberry Joy. Deze body butter trekt erg snel in en ruikt heerlijk. Net voor de kerst kocht ik deze pot ook al en deze gebruik ik dagelijks. Het zal dus niet lang meer duren voordat deze op is. De geur vind ik trouwens niet typisch voor de kerst. Het is lekker zoet er daarom ook prima te gebruiken in de zomer. Daarnaast kocht ik twee showergels in de geuren Almond en Papaya. Deze showergels kende ik nog niet, maar ze ruiken in ieder geval heerlijk. Ik ben groot fan van The Body Shop en koop hier ook regelmatig spulletjes. Met het nieuwe spaarsysteem gaat het sparen echt mega snel. Deze drie artikelen kosten bij elkaar 15 euro, maar ik hoefde maar 5 euro af te rekenen. Goede deal toch?

Buit van Marlissa
Op aanraden van Andrea ging ik ook voor de Cranberry Joy body butter. Ik heb nog wel een verzameling bodylotions staan, maar Andrea was zo enthousiast dat ik deze ook even moest proberen. Verder kocht ik de bijbehorende showergel. Heerlijk zoet. Tot slot ging ik ook voor de Papaya showergel. Deze ruikt heerlijk naar de zomer. Naast deze producten waren er nog veel meer artikelen in de sale, zo ook wat make-up producten en er is nu een actie dat buiten de sale het tweede artikel 50% korting heeft. Ook erg leuk dus. Zeker de moeite waard om even een kijkje te nemen.

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

4 Comments

 1. January 13, 2014 / 2:49 pm

  De bodyshop producten ruiken vaak zo heerlijk. Ik heb ook de Cranberry shower gel, doe je ook best lang mee!

 2. January 13, 2014 / 3:51 pm

  Ik ben echt fan van hun bb crème. Die is echt top! 🙂

 3. January 13, 2014 / 5:57 pm

  Mmm, wat een lekkere spulletjes allemaal!

 4. January 13, 2014 / 8:49 pm

  Krijg helemaal zin om ook eens flink mijn slag te slaan bij de bodyshop 🙂
  Vind bodylotions en douchegels uitzoeken sowieso heel leuk haha.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.