Chanel goodies

 photo DSC_1062kopie2_zps9a32b3dc.jpg

Chanel goodies van Marlissa
Bij het zien van de eerste foto’s van de Notes de Printemps lentecollectie wist ik meteen dat ik hier iets van wilde hebben. De kleuren zijn zo mooi en vrolijk! Ik heb geen kast vol make-up, maar zo af en toe (steeds vaker) vind ik het leuk om iets moois te kopen. Afgelopen vrijdag ging ik even naar de stad, want ik had een afspraak bij de kapper. Ik had verder weinig tijd, maar ik zou en moest langs de Bijenkorf om mezelf eens te verwennen bij Chanel. De glosjes, de nagellakken en zelfs de oogschaduwen zou ik wel willen hebben. Worden jullie ook zo hebberig als je al die make-up ziet?

Na het een en ander getest te hebben koos ik voor de paarse lak Charivari 603 en een prachtige lipstick. Het is een roze/fuschia kleur, maar ik vind het ook wel een beetje koraalachtig, Rouge Allure Melodieuse 136. Erg fijn dat de kleur ook lang op mijn lippen blijft zitten. Ik ben een groot fan en zo blij met mijn aankoopjes. Samen met mijn lipshine van Chanel is dit mijn favoriet. Wie weet haal ik binnenkort nog wel een mooi kleurtje.

 photo chanel_zps911a26df.jpg

Chanel goodie van Andrea
Ook ik mag een nieuw item aan mijn Chanel collectie toevoegen en ook dit product komt uit de nieuwe lentecollectie. Vorige week kwam mijn vriend thuis met een klein schattig Chanel tasje. Verrassing! Hij verrast mij regelmatig met een nieuw lakje van Chanel en inmiddels heb ik al een hele collectie opgebouwd. Hij koos de lak Tapage 605. Een prachtig kleurtje voor de aankomende lente. Ik heb de collectie zelf nog niet in de winkels gezien, maar ben wel erg benieuwd. Ik denk dat ik binnenkort dus ook maar eens langs De Bijenkorf moet.

Liefs,
Andrea & Marlissa

Share:

4 Comments

 1. February 11, 2014 / 9:34 am

  Ik heb nog geen Chanel goodies! Met de nadruk op NOG, hihi! Ik vind beide kleurtjes nagellak erg moou; heel verschillend! De tweede lijkt me echt een lekker fel zomerkleurtje voor op je tenen in mooie sandaaltjes! Alleen nog een leuk zomerjurkje en een cocktail en het plaatje is compleet! Veel plezier van de producten! Liefs, Stella.

 2. February 11, 2014 / 7:53 pm

  Mooi kleurtje die nagellak!

 3. February 11, 2014 / 9:02 pm

  Ahh zo lief van je vriend dat hij af en toe een nieuw lakje mee neemt!

 4. February 11, 2014 / 9:13 pm

  Leuk zeg! Echt een mooie kleur:)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.