Winter skincare

P1050332_zpsxdc49lup

Herkennen jullie het? Een droge huid met velletjes, schalen lippen, barstjes in de huid en misschien ook wel gerstekorrels. De winter is begonnen hoor! Ik mag geluk hebben met mijn huid, maar in de winter vraagt het wel extra aandacht. Nu was het zelfs wel heel extreem! Mijn gezichtsverzorging heb ik snel uitgebreid met drie hydraterende producten. De producten gebruik ik nu alweer een tijdje en het verschil kan ik echt al merken. Van mijn droge huid ben ik nog niet helemaal af, maar het is al een wereld van verschil. Gelukkig! Mijn tips om extra hydratatie toe te voegen aan je skincare routine.

Naast mijn dagelijks ochtendroutine van het schoonmaken van mijn gezicht met de Lush Breath of Fresh Air, de dagelijkse scrub van Dermalogica en mijn dagcrème van Philosophy, gebruik ik in de ochtend nu drie extra producten.

1. Dermalogica Intensive Eye Repair; Mijn eerste stap was een heerlijke gezichtsbehandeling bij Soap Treatment Store. Hierdoor heeft mijn huid een goede boost gehad. Voor het eerst in mijn leven had ik gerstekorrels, daar wilde ik meteen vanaf en die wil ik ook niet meer krijgen. Niet dat je het heel goed ziet, maar een teken dat ik onder mijn ogen extra hydratatie nodig heb. Daarvoor kocht ik de Intensive Eye Repair. Ik vond het wel prijzig, maar ik wil er echt vanaf dus vandaar de aanschaf. En ja, het werkt dus echt heel goed. Ik gebruikte het de afgelopen periode elke ochtend en avond, maar nu ga ik het alleen nog ’s ochtends gebruiken.

2. Niet alleen onder mijn ogen is/was het droog, maar voornamelijk ook de T-zone. Vreselijk, zoveel velletjes dat ik had. Vandaar een extra hydraterend serum van Philosophy.

3. Tot slot heb ik een mist, Renewed Hope in a Jar van Philosophy, gekocht. Elke ochtend om mezelf en mijn huid mee wakker te maken. In plaats van een plons water spuit ik de mist in mijn gezicht. Hydratatie all over!

P1050336_zpszhtphozd

In de avond gebruik ik ook de cleanser van Lush, een heerlijk serum van Kiehl’s en de nachtcrème van Philosophy. Soms nog een maskertje of (wat ook heel goed werkt tegen de droge huid) Repairing Cream Aloë Vera van Planter’s.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.