Kylie Cosmetics (Lipkits & Kyshadow)

IMG_6654_zpslba4owyy

Make-up, I love it! Doordat ik in de loop van de jaren een behoorlijke collectie heb opgebouwd koop ik niet zoveel make-up meer, tenzij een favoriet product op is. Heel soms maak ik een uitzondering, zo ook voor de make-up lijn van Kylie Jenner: Kylie Cosmetics.

IMG_6651_zpsa7m1fbnr

De make-up lijn van Kylie begon met de bekende lipkits. Deze waren steeds binnen no time uitverkocht, maar ook mij lukte het om eerder dit jaar twee lipkits te bestellen. Ik kocht toen de kleuren Koko K en Posie K. Helaas was Candy K uitverkocht toen ik wilde afrekenen. De lipkits Koko K en Posie K heb ik met heel veel liefde gedragen en draag ik nog steeds graag. De lipkits blijven super goed zitten en drogen je lippen niet uit. Ik besloot daarom alsnog Candy K te bestellen, één van de meest populaire kleuren uit de Kylie Cosmetics lijn. Daarnaast ging ik voor een nieuwe kleur: Kristen.

IMG_6652_zpskzuoiumg

IMG_6653_zps5tfd1xwy

De kleur Candy K is een mooie oude kleur, die perfect past bij mijn huidstint. Ik ben heel blij dat ik deze kleur alsnog heb weten te bemachtigen want deze matcht perfect en is een echte everyday kleur. Kristen laat zich iets moeilijker omschrijven, maar is een prachtige roodbruine kleur. Ook deze kleur is prima voor overdag, maar heeft net iets meer pit dan het nude kleurtje. Een mooie aanvulling op mijn stash, want de andere twee kleuren die ik al in huis had zijn een stukje gewaagder. De kwaliteit is nog steeds erg fijn. Door de lange houdbaarheid gaan de lipkits ook erg lang mee. Je hoeft je lippen namelijk niet vaak bij te werken!

IMG_6647_zpsjomqkgeu

IMG_6649_zpsu4m3tvlq

De make-up lijn van Kylie wordt steeds verder uitgebreid en ik was erg nieuwsgierig naar de oogschaduw. Het Bronze Kyshadow Palette bevat allemaal warme neutrale tinten. Perfect voor een everyday look, maar je kan hier ook prima een heftigere look mee maken. Ik was erg benieuwd naar de kwaliteit en deze stelt niet teleur. De oogschaduws zijn goed gepigmenteerd en blenden makkelijk met elkaar. Het grootste pluspunt van dit palette vind ik de zwarte oogschaduw die je vaak niet terug vindt in een natural palette. Door de zwarte kleur kan je alle kanten op en is het palette heel veelzijdig. Een favoriet!

Liefs,
Andrea

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.