Beauty favorites du jour

IMG_5543_zpslqegnxap

Bij het typen van het blogje vol maandelijkse favorites kwam ik erachter dat ik eigenlijk best veel nieuwe beauty favorieten had. Te veel om even kort te benoemen en dus besloot ik deze te delen in dit blogje vol met beauty favorites du jour. Vier producten die ik in de afgelopen maand (her)ontdekt heb en waar ik erg blij mee ben.

IMG_5546_zpssciusxfq

Charlotte Tilbury lipstick – Kim Kardashian West
I love Kim en ik hou van haar make-up looks. Daarnaast stond een lipstick van Charlotte Tilbury al een hele tijd op mijn wishlist, want de lipsticks kregen veelbelovende reviews. Een combi van de twee werd een mooie nude lipstick en dus duurde het niet lang voordat ik deze online in mijn winkelmandje gooide. Inmiddels heb ik de lipstick enkele weken in huis en is het mijn nieuwe favoriete nude tint.

De Luminous Modern-Matte lipstick is onderdeel van de Hot Lips collectie waar nog veel meer mooie kleurtjes geïnspireerd om bekende vrouwen inzitten. Het is mijn eerste lipstick van Charlotte Tilbury en dat bevalt goed. Ondanks dat het een matte lipstick is brengt het makkelijk aan en droogt het de lippen ook niet uit. Wel moet je, vooral bij zo’n nude kleur, wel zorgen dat je geen droge lippen hebt want elk velletje zie je. Dat wordt dus goed smeren en scrubben deze winter. De lipstick droogt mooi op en blijft lang zitten. Mocht je niet van nude houden dan is het zeker de moeite waard om ook de andere kleurtjes te bekijken. So pretty! (o.a. te bestellen via De Bijenkorf voor 30 euro)

Clinique antiperspirant-deodorant roll-on
Een hele mond vol voor een deo. Een roller welteverstaan. Normaal gesproken ben ik niet zo moeilijk met deo en maakt het me ook vrij weinig uit wat ik gebruik, maar de afgelopen hete maand in combi met mijn zwangerschapshormonen liet me al vrij snel een luxe deo bestellen, nadat ik er goede verhalen over had gehoord. En ja, die kloppen! Echt een hele goedwerkende en fijne deodorant die zelfs hot flashes kan weerstaan. Ik hoop dat ik het na mijn zwangerschap weer wat minder heet heb, want duur is deze deo natuurlijk wel. Wat mij betreft elke cent waard, maar als een fijne drogisterij deodorant voor jou voldoende is zou ik mijn geld voor iets anders gebruiken (te verkrijgen bij de parfumerie voor ongeveer 18 euro)

IMG_5545_zpsv8lyog2c

Marc Jacobs lipstick – Pow!
Een herontdekking! Deze lipstick van Marc Jacobs kocht ik in New York en belandde in mijn beautystash. Afgelopen maand zocht ik een fris kleurtje, dat makkelijk bij te werken was, voor naar een bruiloft. Dat werd Pow! van Marc Jacobs en sindsdien zit deze lipstick in mijn everyday bag. Door de brede vorm brengt de lipstick makkelijk aan en omdat dit een licht kleurtje is kan je heel gemakkelijk even je lipstick bij werken zonder veel foutjes. Ideaal dus als je geen spiegel bij de hand hebt. Ik vind de kleur erg mooi en deze past vrijwel bij elke look. Daarnaast blijft de lipstick ook nog eens lang zitten. Helaas is de lipstick niet in Nederland te koop, maar mocht je binnenkort op reis gaan naar een stad waar de lipsticks wel te verkrijgen zijn, bijv. bij Sephora, dan is dat zeker de moeite waard. Hij staat in ieder geval wel weer op mijn travel wishlist.

Make-up Studio Compact Neutralizer – Blue 1
Bij Backstage in Amsterdam had ik laatste een beautyworkshop. De producten die gebruikt werden waren allemaal van Make-up Studio, een merk waar ik niet eerder iets van had gekocht. Ik besloot advies te vragen voor het verbergen van mijn pigmentvlek die onder mijn oog zit en daardoor goed opvalt. Tot nu toe heb ik geen product kunnen vinden dat dekkend genoeg was, maar dankzij dit advies kan ik nu ook zonder vlekje in mijn gezicht door het leven. Overigens laat ik de pigmentvlek meestal gewoon zichtbaar. Het hoort nu eenmaal bij mij, maar soms wil je gewoon een egaal huidje en daarbij kan deze concealer me perfect helpen. Het gaat om de Compact Neutralizer in de kleur Blue 1. De dag van de workshop was direct de ultieme test, want het was erg warm die dag en ik had een lange dag te gaan. Zelfs bij thuiskomst na middernacht deed de concealer nog steeds goed zijn werk. Geen vlekje te bekennen! Love it! (te verkrijgen voor ongeveer 12 euro bij Make-up Studio of via Backstage in Amsterdam).

Hebben jullie favorites van dit moment?

Liefs,
Andrea

1 Comment

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.