Planter’s LOVE

DSC_1054_zpsbt7alny0

Vorig weekend had ik eindelijk weer een afspraak bij mijn favoriete Spa, Soap Treatment Store. Ik was nog geen minuut binnen of ik zag leuke kleurrijke doosjes staan van Planter’s. De verpakkingen zijn limited edition van de LOVE serie, maar volgens mij is deze serie al wat ouder. Maar dat maakt niet uit! Voor de verpakking zou ik het alleen al willen kopen, maar dit was ook meteen de perfecte gelegenheid om de inhoud te testen. Ik ben namelijk al een tijdje benieuwd naar de Repairing Cream Aloë Vera.

DSC_1058_zpsjlfgpvwn

DSC_1057_zpszprbtwdw

De herfst- en wintermaanden zijn niet mijn favoriete maanden. Simpelweg, omdat ik slecht tegen de kou kan. Afgelopen week kelderde de temperatuur flink naar beneden en dat merk ik aan van alles. Ook aan mijn huid! De eerste velletjes zijn alweer zichtbaar in mijn gezicht, maar ook de rest van mijn huid is droog. Extra verzorging kan nu geen kwaad.

De Planter’s Repairing Cream bevat alleen natuurlijke producten, zoals Aloë Vera Barbadensis, rijstolie, lijnzaadolie, shea butter, St. Janskruid olie en amandelolie. Perfect dus voor een droge huid! Een 3-in-1 crème die multifunctioneel is en kan worden gebruikt voor gezicht, handen en lichaam. Ik heb het nu over de droge huid, omdat ik hier zelf last van heb en de cream erg fijn vindt voor de droge huid, maar het is geschikt voor elk huidtype. Heerlijk voedend en hydraterend! Je zou het zelfs als aftersun kunnen gebruiken als je de zon nog gaat opzoeken deze winter.

Een doosje dat nu standaard in mijn tas zit! Het kost 9,99 euro, maar je kan ook een grotere tube kopen van 150 ml en daar is de prijs 20 euro van.

Liefs,
Marlissa

1 Comment

  1. October 11, 2016 / 10:52 am

    Het leuke doosje alleen al<3

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.