Winter nail polishes

 photo nagellak_zpsb6f37854.jpg

Vandaag in Favorite Fives onze favoriete winter nagellakjes. Wij zijn echt GEK op nagellak en inmiddels hebben wij een hele verzameling. Eigenlijk te veel om te gebruiken, maar mooie lakjes wegdoen is zo moeilijk. Wij gingen onze stash door en kozen onze vijf favorieten.

Top 5 van Andrea

1. Billionaire van Deborah Lippmann
Deze donkergroene lak is erg mooi, classy & simpel. Geen glittertjes of poespas, maar een prachtige donkere kleur voor everyday. Donkergroen zie je minder vaak dan bijvoorbeeld zwart of blauw en daarom vind ik dit lakje zo leuk. Sowieso ben ik groot fan van Deborah Lippmann.

2. Kaleidoscope van Chanel
Naast Deborah Lippmann is Chanel mijn favoriete nagellakmerk (& cosmetica merk <3). De lakken zijn altijd bijzonder, zo ook deze Kaleidoscope. Als ik deze nagellak op heb blijf ik maar naar mijn nagels staren. Zo bijzonder. Een geluk voor mij is dat mijn vriend ook dol is op de collecties van Chanel. Ik word dan ook regelmatig verwend met een nieuwe nagellakje en heb daardoor inmiddels al een behoorlijke Chanel collectie opgebouwd. 3. Lady sings the blues van Deborah Lippmann Dit is het eerste Deborah Lippmann lakje dat ik kocht .. in Las Vegas. Helemaal in Vegas stijl met de prachtige glitters erdoor. Deze lak kan overigens prima het hele jaar door gedragen worden, maar mijn voorkeur gaat toch naar de winter. Het is dan wel geen typische winterlak, maar het geeft mij instant happiness op een donkere dag. 4. Provocation van Chanel Het is geen rood, geen bruin en geen paars. Deze kleur is zo bijzonder en erg lastig te omschrijven. Voor mij staat deze kleur voor chique, luxe en power. Een krachtige kleur die ik met liefde draag. 5. GS14 van Nfu Oh Deze lak kocht ik voor heel weinig geld in Hong Kong. Ik dacht in eerste instantie dat het een transparante glitterlak is, maar niets was minder waar. Deze lak dekt geweldig. De holografische glitters zorgen voor een ware glitter bomb! Het mooie is dat de glitters niet "op de lak" liggen, maar echt blenden. Mooie gangbare lak, met een prachtig effect. photo P1010280kopie_zps82a9497e.jpg
Top 5 van Marlissa

1. Bel Argus van Chanel
Op nummer 1 hoort eigenlijk een rood lakje, maar ik heb alleen zomers rood in mijn bezit en de perfecte rood voor de winter leende ik van Andrea (totdat ze ging verhuizen). Deze moet ik dus snel kopen, want het is een prachtige kleur van OPI. De bijzondere blauwe kleur van Chanel is ook echt een beauty en staat terecht op de eerste plaats. De helder blauwe kleur is licht metallic en heeft een mooie glanzende finish.

2. Purple with a purpose van OPI
Purple with a purpose is de paarse nagellak. Een kleur waar ik normaal gesproken weinig mee heb, maar deze lak heeft mijn mening over paars veranderd. Tijdens een manicure bij Soap in Amsterdam liet ik mijn nagels lakken in deze geweldige kleur. Een tip, laat nooit je flesje vallen (we did it)!

3. My private jet van OPI
Een echt winterslakje is My private jet van OPI. Het is een grijze/antraciet kleur met kleine shimmers. Een mooie kleur, de glitters komen goed uit en een kleur dat bij alles past.

4. Frost Soiree van MAC
Dit is mijn enige lakje van MAC, maar wel een hele mooie en de kwaliteit is goed. Het is een warme gouden kleur en neigt naar champagne. Een perfecte nagellak voor een chique gelegenheid, maar het is ook een subtiele kleur die ik prima dagelijks kan dragen.

5. Purple 18K white gold and silver top coat van OPI Mariah Carey
Bij de winter horen de feestdagen en vandaar dat de Purple 18K White gold and silver top coat in mijn top 5 staat. Het lakje heb ik nog niet zo lang in mijn bezit en pas één keer getest, maar deze topcoat van echt goud en zilver is wel heel speciaal. Ik denk dat het mooi is in combinatie met diep donkerblauw, maar die moet ik nog even aanschaffen. Ik wil nog zoveel lakjes…

Wat is jouw favoriete nagellak?

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

6 Comments

 1. January 12, 2014 / 10:07 am

  Wauw, er zitten hele mooie nagellakjes tussen. Die van Chanel is prachtig!

 2. January 12, 2014 / 2:40 pm

  Oeh nr 4 van Andrea vind ik erg mooi! Ik draag graag zwart, diep/donkerrood, donkerblauw of donkerpaars. Maar natuurlijk lekker felrood ook, helemaal in de zomer =)

 3. January 12, 2014 / 3:58 pm

  Ik vind die donkergroene mooi!
  Handig deze post, ben zelf nog opzoek naar neutrale nette kleuren zodat ik die ook op mijn werk kan dragen.

 4. January 12, 2014 / 5:11 pm

  Wauw, allemaal prachtige lakjes zeg 🙂

  liefs,
  Femke

 5. January 13, 2014 / 2:34 am

  Wat een mooie <3 Vooral die van Nfu Oh lijkt me prachtig op de nagels!

 6. January 13, 2014 / 5:58 pm

  Wauw, wat een mooie lakjes! Ik houd van die metallics!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.