Spaghetti met kip en citroen

 photo f06f6de0bf6d11e192e91231381b3d7a_7_zpszhtrz5by.jpg

De lente laat nog even op zich wachten, maar vandaag heb ik heb wel een lekkere zomerse pasta voor jullie: Spaghetti met kip, citroen en basilicum. Een heerlijke frisse pasta!

Wat heb je nodig:
1 pak spaghetti
4 eetlepels citroensap
4 eetlepels olijfolie
100 gram geraspte parmezaanse kaas
2 kipfilets, in stukjes gesneden
60 gram fijngesneden basilicum
Teentje knoflook
Gesnipperd uitje
Zeezout en gemalen zwarte peper

Begin met het koken van de pasta in een grote pan met water (beetje zout toevoegen) volgens de verpakking. Laat de pasta uitlekken en doe het terug in de warme pan. Ondertussen bak je de stukjes kip in een koekenpan met olie (boter), knoflook, peper en de gesnipperde ui.

Doe het citroensap, de olijfolie en Parmezaanse kaas in een kom en klop goed door elkaar. Verdeel de pasta over de borden. Voeg de mix van het citroensap aan de pasta toe. En maak het gerecht af door de kip, basilicum, peper en zout toe te voegen. Meng het goed op je bord en eetsmakelijk!

Liefs,
Marlissa

Share:

1 Comment

  1. May 29, 2015 / 11:05 am

    Oeh dat ziet er lekker uit! Klinkt als een heerlijke combinatie!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.