Cocktail bars

 photo IMG_1607_zpscjad4je4.jpg

Vandaag is het weer tijd voor een favorite fives. Deze keer hebben we samen dezelfde favorieten dus het is maar één lijstje deze week. We delen vandaag onze favoriete cocktail bars!

1. Top of the standard, New York
Met stip op 1. staat deze geweldige skybar in New York: Top of the Standard. Deze plek kwam al eerder voorbij op de blog, want hier zijn we allebei naartoe geweest toen we in New York waren. De cocktail bar is heel chique ingericht met mooie gouden accenten. Helemaal in The Great Gatsby stijl. Het uitzicht is fenomenaal! Een echte mustsee als je in New York bent! & niet te vergeten: de cocktails zijn heerlijk. Onze favoriet is een champagne mixje. Helemaal 2015 krijg je er kale chips bij!

2. KuDeTa, Singapore
Een andere skybar is KuDeTa op het Marina Bay Sands hotel in Singapore. Deze hotspot vind je overigens ook in Bali! Het Marina Bay Sands hotel is outstanding en de rooftop met een prachtig zwembad is echt de moeite waard om even langs te gaan. Bij KuDeTa kun je ‘s avonds lekker cocktails drinken, maar overdag kan je hier ook terecht voor een lekkere lunch.

3. Potato head, Bali
Ons favoriete plekje op Bali. Een beachclub waar je in de avond terecht kunt voor cocktails en heerlijke eten. De club is opgedeeld in verschillende ruimtes met allemaal een eigen authentieke look. Na het eten kun je terecht bij de lounge bedden voor een drankje, maar daar je kan er ook voor kiezen om ook het eten bij de bedden te laten serveren. Lekker tussen de palmbomen en met een heerlijk briesje.

4. Noah, Rotterdam
Ook in Nederland zijn genoeg leuke plekjes om cocktails te drinken. In Rotterdam zijn ook veel cocktail bars te vinden, maar één van onze favorieten is toch wel Noah (voorheen Elite). Waarom? Ten eerste omdat het letterlijk twee meter bij ons vandaan is, ten tweede omdat de cocktails heerlijk zijn en nummer 3? De sfeer is heel relaxed en gezellig.

5. Mister French, Stockholm
In Stockholm kwamen bij een hele leuke spot terecht: Mister French. Dit restaurant ligt naast het water en heeft ook een leuke loungearea. Er wordt leuke muziek gedraaid en de cocktails zijn erg lekker. Het nadeel is wel dat er geen bediening is. Je moet dus zelf in de rij staan bij de bar. Maar als je dan eenmaal een cocktail hebt bemachtigd en een leuk plekje hebt gevonden is het hier heerlijk genieten.

Liefs,
Andrea en Marlissa

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.