Pizza van bladerdeeg

DSC_0711_zpslforj1mk

Een pizza maar dan van bladerdeeg. Strooi erop wat jij lekker vindt, maak voor ieder een mini pizza of maak juist een grote familiepizza. Dat is het voordeel van het werken met bladerdeeg en het is ook nog eens snel klaar.

Wat heb je nodig:
6 velletjes (spelt) bladerdeeg
Potje rode pesto
2 tomaten, in plakken gesneden
Gele en oranje cherry tomaten, door de helft gesneden
buffelo mozzarella, in stukjes gesneden (1 bol)
Basilicum blaadjes
Peper en zeezout

Verwarm de oven voor op 200 graden.

Laat het bladerdeeg ontdooien. Snij ondertussen de tomaten en de mozzarella. Leg vervolgens de bladerdeeg velletjes per 3 naast elkaar en druk de randjes iets op elkaar. Smeer het bladerdeeg in met rode pesto en leg hier de tomaten op en de mozzarella. Vouw de buitenranden om.

Plaats de pizza in de oven en bak het 20 minuten. Als de pizza klaar is maak je het af met verse basilicum, peper en zout.

Makkelijker kan haast niet!

Liefs,
Marlissa

Share:

5 Comments

  1. March 5, 2015 / 9:21 am

    Mmm, lijkt me erg lekker, met bladerdeeg!

  2. March 5, 2015 / 9:33 am

    Wat een goed idee zeg, lijkt me heel lekker!

  3. March 5, 2015 / 1:00 pm

    Wat ziet dit er heerlijk uit! Ik maak ook wel eens een vergelijkbaar iets maar dan met rode pesto en zalm.. ook lekker!

    • Marlissa
      Marlissa
      Author
      March 6, 2015 / 4:07 pm

      Oe met zalm en rode pesto klinkt ook goed!

  4. March 7, 2015 / 12:49 pm

    Mmmmm, klinkt erg goed!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.