Everyday fast food

IMG_3017

One of my favorite apps is Instagram! Ik vind het heerlijk om te scrollen door alle foto’s. Een beetje gluren in iemands leven, maar zo blijf ik ook op de hoogte van de (nieuwe) restaurants en trends, weet ik waar ik heen moet op vakantie en doe ik inspiratie op voor wat dan maar ook. Jup, Insta heeft onbewust best veel invloed op een tikkeltje verslaafde zoals ik.

Om een lang verhaal kort te maken, ik heb een nieuw Instagramaccount gelanceerd: Everyday fast food!

Als ik iets leuk vind is het koken en een beetje experimenteren. Niets speciaals, gewoon lekker koken met verse producten en dan moet het ook nog een beetje snel en makkelijk. Want sorry ik heb ook geen zin om elke avond lang in de keuken te staan. En dat hoeft ook niet! Want lekker en gezond koken lukt meestal binnen 30 minuten (met uitzondering van de meeste ovengerechten, maar dan doen we ondertussen gewoon wat anders). Het idee is ontstaan door vrienden en dankzij Andrea. Zij vroeg mij om wat inspiratie en zo stuurde ik elke avond een fotootje van mijn eten met een korte beschrijving naar haar toe.

Dit is precies wat ik ook doe met Everyday fast food, maar dan voor iedereen. Elke dag om 12.00 uur zet ik een nieuw gerechtje online. Verwacht geen uitgebreide recepten, want afwegen doe ik niet en zo is het echt ter inspiratie en kan iedereen hier mee variëren. Ik deel dus gewoon het avondeten wat ik gefabriceerd heb, waar ik snel een fotootje van maak en met een korte beschrijving klaarzet op Instagram voor de volgende dag. Zoals ik al zei, niets speciaals, maar voor iedereen en elke dag!

Ga jij Everyday fast food! volgen?

Liefs,
Marlissa

2 Comments

 1. Simone
  July 18, 2017 / 10:22 am

  Ben je meteen gaan volgen!

  • Marlissa
   Marlissa
   July 19, 2017 / 10:57 am

   Leuk!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *