My Yoga essentials

P1050349_zps4ibqqket

Yoga is ondertussen toegevoegd aan mijn sportschema en het bevalt hartstikke goed. Mijn strippenkaart is aangeschaft en 1 of 2 keer per week ga ik naar de yogastudio voor een workout. Voor het hardlopen en de workouts in de sportschool heb ik zo mijn favorieten items, maar voor yoga heb ik ook zo mijn essentials.

Het maakt niet uit welke sport je doet bijpassende kleding is altijd van belang. Mijn favoriete kledingset voor een lesje power yoga?
– Mijn lange tight van Stella McCartney. Veel meiden vinden een kort yoga broekje ook heel fijn, maar ik voel mij daar niet prettig in. Geef mij maar een lange tight, als die maar niet doorschijnt (!!). De Stella McCartney is zo legging, want heel veel leggings vind ik toch doorschijnen en daar voel ik mij nog ongemakkelijker in dan in de korte strakke broek.

– Een simpele sport bh/top zonder poespas. Ik hoef niet te springen of te rennen dus zo simpel mogelijk voor mij. Dat is bij hardlopen dus heel anders! De stoffe tops van Pink van Victoria Secret vind ik heel fijn, maar ook de op de foto kleurrijke bh van River Island.

– Een strakke singlet of in ieder geval een top dat niet over je hoofd uit gaat terwijl je in de downward facing dog positie staat. Op de foto een top in hetzelfde printje als de bh. Deze sluit netjes aan, maar is niet super strak. De ideale top en ik hou van dit printje!

IVY Park sokken! Een dik paar sokken neem ik altijd mee naar de les. Met de Savasana op het einde trek ik de sokken eigenlijk altijd aan, want mijn voeten koelen super snel af. Nu volg ik ook yoga lessen bij 38 graden en dan heb ik ze eigenlijk niet meer nodig, maar toch vind ik het fijn.

P1050352_zpslkw8brqv

Naast kleding heb ik nog een aantal items:
– Mijn yoga mat van Jogha (volgens mij hebben ze de matten niet meer in de collectie). Een yoga mat kan natuurlijk niet ontbreken en de matten van Jogha hebben ook nog eens leuke printjes. Win-win.

Yoga handdoek total grip is mijn favoriete handdoek. Deze glijdt niet weg dankzij de siliconen nopjes aan de onderkant en het geeft extra grip. Heel fijn!

– De yoga tas van Stella McCartney om al mijn spullen in mee te nemen. Deze tas heb ik nog niet zo heel lang, maar gebruik ik bijna elke dag met sporten. Een aanrader!

– Tot slot nog een yoga blok. Deze gebruik ik niet heel veel, maar in sommige poses is het blok meer dan welkom. Een goed voorbeeld is de Lizard waarbij ik niet altijd met de ellebogen op de grond kom. Het yogablok helpt mij dan mooi.

Herkenbaar?

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.