Sportitems I need

 photo Document5_zpsvqhjuvbm.jpg

De herfst- en wintercollecties hangen in de winkels en dat betekent ook voor de sportcollecties. Heel fijn weer al die mooie lange tights en warme longsleeves. Je hebt nooit genoeg sportkleding en ik heb ook zeker een verlanglijstje om mijn eigen collectie aan te vullen.

1. Ibiza X Grey Reversible Jacket – Jogha
Laten we beginnen met dit jasje van Jogha. Eigenlijk zou ik er ook wel een tight bij willen, want oh wat heeft Jogha mooie items. De printjes zijn geweldig en maken het sporten toch een stuk leuker. Net zoals dit jasje. Echt super leuk!

2. In perfecte conditie – Ellen Hoog
Leesvoer over een gezonde lifestyle is altijd fijn en inspirerend. Door het boek van hockeyster Ellen Hoog heb ik al kunnen bladeren. Zij deelt haar geheime workout tips met daarbij heel veel lekkere recepten. Voeding en sport zijn en blijven onafscheidelijk van elkaar en Ellen laat dat ook weer zien.

3. Cosmic boost – Adidas Performance
Sportschoenen! Ik ben gek op sportschoenen voor dagelijks gebruik en voor in de sportschool zou ik wel een nieuw paar willen. De kleuren van deze Cosmic boost zijn geweldig. Want it!

4. Longsleeve light crimson – Nike performance
Het is nu soms best lastig om te bepalen wat ik aan ga trekken voor een rondje hardlopen. Een t-shirt? Moet een jasje mee? Of al een thermo sleeve? Deze longsleeve van Nike is perfect voor de beginnende herfst! Geen getwijfel meer bij de kledingkast. Voor de winter zou ik nog wel een extra longsleeve met kraag willen in ook zo leuk kleurtje.

5. Saskia sweatpants – Björn Borg
Een joggingbroek voor naar de volleybal. Ik heb een aantal zwarte, maar sommige zijn toch niet meer zo mooi. Deze grijze is comfortabel en ziet er ook nog eens leuk uit.

6. Trail mix 4- Nathan
Ik heb geen waterband of rugzakje… Ik loop zonder water of met een bidon of flesje water en vul die bij tijdens de lange duurlopen. Absoluut niet ideaal natuurlijk, maar ik heb een tijdje een waterbelt gehad en daar kreeg ik last van. Dit vond ik ook alles behalve fijn, maar ik ben om. Deze van Nathan wil ik hebben. Deze is zacht, knelt niet, heeft veel vakjes voor gels, sleutels etc. en het is toch wel erg handig om water mee te hebben.

7. Run handschoenen – Adidas by Stella McCartney
Het wordt kouder en mijn handen zijn al snel ijsblokjes. Deze leuke handschoenen wil ik om mijn handen te beschermen tegen de kou in de winter. Matcht ook perfect met de tight van Nike.

8. Printed Engineered – Nike
Liefde op het eerste gezicht. Deze tight van Nike is geweldig!

9. Pink Water Bottle – Pink
Een nieuwe bidon voor de sportschool en de volleybal. Andrea heeft al de water bottle van Pink en deze is lekker groot. Ideaal, want daardoor drink je ook sneller meer water. Dat wordt in NY even kijken.

10. Muscle tank – Victoria Secret
Hoe leuk is deze top?! Sporttops heb je nooit genoeg en deze is perfect voor in de gym.

11. Sweatvest – Puma
Een heerlijk warm fleece vest ontbreekt nog in mijn collectie. Normaal ben ik niet zo van de witte items, maar dit vest van Puma vind ik toch wel erg leuk in het wit. Ook lekker voor naar de volleybal of voor- en na een hardloopwedstrijd.

12. Balance trainer – Bosu
Tot slot de Balance trainer van Bosu. Het ideale hulpmiddel om je balans te trainen, enkels te versterken en om je core aan te pakken. Het is 1 van mijn favoriete trainingsmaatjes in de sportschool.

Wat staat op jouw sport wishilist?

Liefs,
Marlissa

Share:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.