Run for KiKa Rotterdam

IMG_4615

EINDELIJK! Gisteren trok ik mijn hardloopschoenen aan en haalde ik mijn KiKa t-shirt uit de kast. Het t-shirt dat ik 1x eerder aan heb gehad: bij mijn eerste marathon en tevens laatste hardloopwedstrijd. Ruim 1,5 jaar later stond ik weer aan de start van een race: de Run for KiKa Rotterdam!

De KiKa runs blijven mijn favoriete hardloopwedstrijden, omdat je natuurlijk voor een ontzettend goed doel loopt en ieder met een eigen verhaal. Maar ook omdat het kleinschalige evenementen zijn met een grote saamhorigheid en gezelligheid. Geen ellendige lange rijen bij toiletten en geduw in het startvak. Ook geen officiële eindtijd, maar wel een knus en goed georganiseerd hardloopevent. Nu was het nog eens makkelijk, omdat ik met de fiets heen en weer kon naar het feestelijke gebied.

Na de eerste kilometer weet ik altijd waar mijn eindtijd naar toe gaat en wat voor hardlooprondje het gaat worden. Gisteren wis ik dat het goed zou komen. De kilometers vlogen voorbij en voordat ik het door had rende ik naar de finish toe. Te laat begon ik met de versnelling, maar met een mooie eindtijd binnen het uur kwam ik over de finish. Stralend en blij, omdat het zo gemakkelijk ging en ik heerlijk lekker gelopen had. Maar dan wel met het idee, ben ik te langzaam gestart? Ik wil nog wel een rondje? Dit was een 10km voor een halve marathon! Ach ja, ik had gewoon een goede hardloopdag en netjes aan mijn doel gehouden om te genieten, niet te snel te starten en constant te lopen. Helemaal tevreden dus en gelukkig heeft mijn vriendin net zo lekker gelopen.

Wat heb ik dit gemist zeg! Dit smaakt naar meer, bedankt fijne KiKa run. Mijn volgende hardloopwedstrijd staat in september gepland, weer een 10km, maar dan in Disneyland Paris. Heb jij nog een aanrader mbt hardloopwedstrijden?

Ook een Run for KiKa lopen? Inschrijven kan nog voor Eindhoven, Nijmegen en Amsterdam.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.