How to be a fitgirl: What’s next?

 photo 10919285_890325581012707_2014591420_n_zpsnt3sr8am.jpg

Het is weer tijd voor een “how to be a fitgirl” blogje. Het is alweer een tijdje geleden dat ik schreef over mijn sportroutine en doelen. De hoogste tijd dus om jullie weer eens bij te kletsen. Laat ik maar meteen met de deur in huis vallen: mijn hardloopschoenen heb ik al twee maanden niet meer aangehad. En de halve marathon in Eindhoven heb ik dan ook niet kunnen lopen.

De reden? Ik had ontzettend veel pijn onder mijn linkerknie. Volgens Marlissa gaat het om de aanhechting en zou ik dus last hebben van een lopersknie. Ik besloot even niet te lopen en na mijn vakantie in Zanzibar wel weer verder te zien. Geen succes. Ook met wandelen heb ik er last van. Op dit moment heb ik het al even niet meer gevoeld en ik hoop dus ook dat het definitief weg is. Nog even voordat ik in New York ben en dan is de grote test, want daar zal ik heel veel kilometers lopen. Als het goed ga, kan ik na mijn vakantie mijn hardloopschoenen weer aantrekken. Yes!

So what’s next? Ik vind het toch wel heel fijn om met een doel te trainen. Die halve marathon wil ik nog steeds weleens lopen dus ik heb nu de CPC in mijn hoofd. Dat duurt nog even en betekent dat ik deze winter door moet blijven trainen. Ook buiten om rondjes te lopen. Dat wordt echt een grote uitdaging, want ik stap in de winter liever de sportschool in. Verder wil ik ook wel graag een kwart marathon lopen in Rotterdam. Dat is toch mijn thuisbasis en de marathon is hier zo’n grote happening dat ik daar wel een beetje van wil meemaken. Ik hoop dus dat ik definitief geen last meer heb van mijn knie en ga op zoek naar een mooie combi van lopen en the gym.

Wat zijn jullie nieuwe doelen? En hebben jullie tips voor buiten trainen in de winter?

Liefs,

Andrea

Share:

5 Comments

 1. October 24, 2015 / 4:31 pm

  Ik wil je adviseren toch met je knie langs die fysiotherapeut te gaan. Misschien weet je nog dat ik er vorig jaar last van had? Stoppen en rusten hielp niet, alleen krachttraining. Na de behandeling van de fysiotherapeut (4 maanden wekelijks) ben ik een tijdje gestopt met krachttraining en de knie kwam weer op. Ook als ik erg moe ben. Daar wil je niet mee blijven zitten, dus ga alsjeblieft langs de fysiotherapeut!
  Een halve is ook mijn doel. Voor mij is de cpc te snel, helaas. Dus ik heb nu Eindhoven 2016 in m’n hoofd!
  Heel veel succes in ieder geval!

  • Andrea
   Andrea
   Author
   October 25, 2015 / 10:41 am

   Ohhh dank je wel! Bij mijn in de sportschool zit een fysio dus daar kan ik sowieso even langs lopen. Thanks!

 2. October 24, 2015 / 7:31 pm

  Jeetje wat ben je sportief bezig! Ik ben helemaaal niet zo’n sporty persoon, dus ik kan je helaas niet echt tips geven. Wel veel succes 🙂 x

 3. October 25, 2015 / 10:06 am

  Jeetje meid, wat vervelend dat je zo’n last hebt gehad! Ik hoop dat het inderdaad gestopt is en je weer kunt lopen. Ik heb me ook ingeschreven voor de kwart marathon van Rdam, ben benieuwd of me dat gaat lukken. Wie weet zie ik je daar! 🙂 Veel succes komende tijd!

  • Andrea
   Andrea
   Author
   October 25, 2015 / 10:41 am

   Ohh zo leuk! Zien we elkaar misschien daar wel 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.