How to be a fit girl? #6 – Mijn doelen

 photo 11018520_890441184309350_1461556718_n_zpsrs4ttnvw.jpg

Begin december begon ik met de serie “How to be a fit girl?”. Inmiddels zijn we zo’n 2,5 maand verder. Ik deed een sapkuur, werd door Marlissa afgebeuld in de sportschool en had een consult met mijn voedingsdeskundige, Rens Kroes. Ik ben dus al volop bezig met mijn challenge, maar ik heb eigenlijk helemaal geen doel gesteld. Hoog tijd om dat dus te doen.

Toen ik begon met mijn challenge had Marlissa zich net ingeschreven voor de marathon van New York. Ik besloot met haar mee te doen en ook voor iets te gaan trainen. Een marathon is een beetje hoog gegrepen en dus grapte ik dat ik haar met een afgetrainde kont en zonder zwabberende kipfilets zou aanmoedigen tijdens de marathon. Leuk gezegd, maar niet echt een concreet doel natuurlijk.

Twee weken geleden had ik een consult met Rens Kroes. Sinds begin 2014 heeft zij voor mij voedingsschema’s geschreven. Mijn doel was om meer energie te krijgen gedurende dag. Ik had dagen dat ik al voor 9 uur omviel van de slaap. Dat doel heb ik zeker behaald. Natuurlijk duik ik nog weleens vroeg mijn bed in, maar ik voel me veel energieker dan voorheen. Echt een verademing! Tijdens het consult blikte we terug op vorig jaar en was het tijd om een nieuw doel te stellen voor dit jaar. Mijn doel voor dit jaar is om wat kilo’s af te vallen, maar ik had geen getal in mijn hoofd. Samen besloten we te gaan voor -10 kilo in een jaar. Inmiddels heb ik mijn nieuwe voedingsschema binnengekregen en ik heb super veel zin om daarmee aan de slag te gaan.

Let’s go!

Liefs,
Andrea

Share:

6 Comments

 1. February 21, 2015 / 9:19 am

  Succes hiermee!

 2. February 21, 2015 / 9:35 am

  Wat lief dat je Marlissa hebt aangemoedigd! Toch goed dat je er maar toe bent geweest! Gaaf? Rens Kroes heeft voor jou een speciaal schema gemaakt! Heeel veel succes bij je verdere doelen. Als je iets wil bereiken lukt het je ook!

 3. February 21, 2015 / 9:39 am

  Wat fijn dat je een concreet doel hebt nu, dat helpt zeker denk ik! Succes met je nieuwe voedingsschema 🙂

 4. February 21, 2015 / 9:45 am

  Wat leuk! Veel succes! Kan je trouwens zo’n sapkuur aanraden of niet?

  • Andrea
   Andrea
   Author
   February 21, 2015 / 2:01 pm

   Ik vond de sapkuur een aanrader. De eerste dag vond ik zwaar, maar daarna ging het heel goed en werd ik me er bewust van dat we vaak eten terwijl we helemaal geen honger/trek hebben, maar gewoon zin om iets te knabbelen. Ik had ook superveel energie die dagen, maar het is natuurlijk niets iets wat je constant kan doen. Het ligt een beetje aan je doel of het daarbij past denk ik.

 5. February 22, 2015 / 1:33 am

  Heel veel succes er mee!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.