How to be a fit girl? #5

 photo 10919285_890325581012707_2014591420_n_zpsnt3sr8am.jpg

Yes! Ik heb eindelijk mijn vriend overgehaald om te sporten bij mij in de sportschool. Het is zoveel leuker om met zijn tweeën te gaan en ook zoveel makkelijker. Eerlijk? Als ik na een drukke dag op het werk thuis kom staat mijn hoofd er niet altijd naar om te gaan sporten. Helemaal niet als mijn vriend languit op de bank gaat liggen met de afstandbediening in zijn hand. Ik heb dan vaak ook allerlei excuses om niet te gaan. Nu dat we samen sporten ga ik veel vaker en is het ook veel leuker. Wat mij betreft de tip van de eeuw: zoek een sportbuddy!

Twee weken geleden is Marlissa meegegaan naar onze sportschool en heeft ze allerlei oefeningen laten zien. Ze gaat ook nog een schema voor mij maken, zodat ik echt een plan heb in de sportschool en niet random maar iets doe. Ik heb jaren geleden heel fanatiek gesport (no joke!) en weet best wel wat over krachttraining enzo, maar nieuwe oefeningen maken het sporten veel leuker. Ook wil ik nog wat lesjes gaan uittesten. Op dit moment ben ik vooral heel benieuwd naar bodybalance, maar als het weer iets beter wordt wil ik ook een bootcamp lesje uitproberen.

Ook heb ik me ingeschreven voor We Own the Night van Nike op 16 mei. Volgens mij heet het nu anders, maar jullie weten wat ik bedoel. Op onze bucketlist staat dat we 3 Nike runs willen gaan lopen dit jaar dus er komen nog twee inschrijvingen bij. Ik zal dus ook weer moeten gaan hardlopen. Ik zie het nu nog niet echt zitten in die kou, maar ik kan het niet te lang meer uitstellen. Zullen we afspreken dat ik aankomende week weer een keer mijn hardloopschoenen aantrek?

Lopen jullie ook mee op 16 mei in Amsterdam? Lijkt me heel leuk om te meeten!

Liefs,
Andrea

Share:

2 Comments

  1. February 7, 2015 / 8:37 am

    Wat goed en samen sporten werkt inderdaad echt heel goed! Afhankelijk van vakantie ben ik er 16 mei ook bij. Heel veel succes deze week. En na twee minuten heb je het echt al lekker warm!

  2. February 8, 2015 / 7:44 pm

    Wat leuk dat je aan zo’n run meedoet. Ik zou dat ook graag eens een keertje doen. Ik moet alleen nog goed trainen :p

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.