Hey Honey!

IMG_2395_zpspmwvdgfh

Kennen jullie Hey Honey yoga al? Dit Duitse merk heeft een kleine collectie sportleggings en -tops. Een collectie die bestaat uit hele leuke printjes. Door de ananas print werd ik nieuwsgierig naar het merk. Thanks Hey Honey yoga: mijn sportcollectie is weer uitgebreid met een legging en bra. Het enkelgedeelte van de zwarte legging is bedrukt met blauwe ananassen en de bijpassende sport-bh is helemaal in ananas print. De looks zijn geslaagd, maar ik was heel benieuwd naar het materiaal, de pasvorm en kwaliteit. Altijd spannend als je iets besteld van een merk dat je nog niet kent.

IMG_2396_zpsyaazthzr
Mijn checklistje bij het kopen van een sportlegging:
Check 1: Heeft het een aansnoertouwtjes en een zakje?
Check 2: Is de legging lang genoeg?
Check 3: Schijnt het door met een squat?
Check 4: Kan ik springen zonder dat het van mijn kont zakt?
Check 5: Ja? Zit het lekker? Ga ik het kopen?

IMG_2397_zpsx99lp9sr

Voor hardlopen, crosstraining/boksen en yoga vind ik wel verschillende elementen belangrijk. Voor yoga vind ik bijvoorbeeld check 1 niet zo belangrijk. Check 3 uiteraard wel! Die is weer minder belangrijk voor het hardlopen. Het probleem van een zwarte legging is dat het al snel doorschijnt met een squat, downward facing dog of deadlift. Absoluut niet fijn! Nu moet ik bekennen dat deze legging comfortabel zit, lang genoeg is en een goede pasvorm heeft, maar wel een beetje doorschijnt. Omdat de print zo leuk is heb ik mijn back-up geheimpje: Calvin Klein ondergoed. Yes, it works!

Het is een fijn sportsetje, de printjes vind ik vooral heel leuk, maar ook de kwaliteit is goed! Een vrolijk merk voor als je eens iets anders wil. Tip: Zalando verkoopt het merk ook.

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.