Suppen

Versie 2

Met sommige dingen lijken wij heel veel op elkaar, maar op andere punten ook totaal niet. Terwijl Marlissa elke dag probeert te sporten, trekt Andrea haar sportkleding het liefst zo min mogelijk aan. Je houdt ervan of niet, maar welke sport bij je past is dan ook van belang. En met sommige workouts heb je niet eens door dat het een workout is, zo leuk is het! Wij hebben dat met Paddle Boarding/Suppen.

Versie 2

Tijdens onze vakantie op Ibiza hebben wij een middag les gehad. De boot bracht ons naar een rustige locatie om de basis te leren. Dat is helemaal niet zo moeilijk. Voordat we het wisten stonden we op ons bord met een paddle in de hand, bochtjes te maken rondom rotsen en smalle waterstraatjes. We suppen van grot naar grot. Onwijs mooi en zo ontspannend op zee met de zon op je huid. Een workout? Dit is gewoon genieten terwijl je je hele lichaam traint. Echt heel je lichaam, want je armen en schouders heb je vooral nodig om jezelf voort te duwen in het water. Maar de balans en stabiliteit komt vanuit je hele lichaam!

Tegenwoordig zie je het heel veel en kan je op veel locaties een les nemen of een bord huren, zoals bij de Kralingse plas in Rotterdam. Water en mogelijkheden genoeg in Nederland!

Liefs,
Andrea & Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.