What’s Next?

 photo Document1_zpstctwadui.jpg

Het is weer tijd voor iets nieuws. De New York marathon is voorbij. Wat nu? Terecht komen in een zwart gat? Nee hoor. Aan het kijken voor nieuwe hardloopwedstrijden en misschien wel een marathon? Dat zeker! Rotterdam, Berlijn, Eindhoven, het is allemaal heel aantrekkelijk, maar ik schrijf me nog even niet in. Wat dan?

Eerst wil ik 100% fit zijn en dat is mijn doel voor nu. Ik train vooral in de sportschool om de enkels sterker te maken, conditie op peil te houden en dat met als doel zo snel mogelijk weer te kunnen hardlopen en volleyballen. En dat gaat hartstikke goed! Van de week heb ik voor het eerst sinds april weer een half uur mee kunnen trainen bij de volleybal en dat was zo fijn. Ik zou het volleybal zo weer opgeven voor het trainen van de marathon, maar ik heb het wel enorm gemist.

De sportupdates vanuit mijn kant zullen langzaam aan gaan veranderen. Laat ik het zo zeggen dat het informatiever gaat worden, maar wel nog persoonlijk. Mijn eigen ervaringen betreft het sporten, voeding, timemanagement, personal training etc. Nu ik het toch over personal training heb, volgende week heb ik mijn eerste praktijkexamen. Het theorie-examen en het portfolio heb ik al gehaald voor het eerste gedeelte. Als ik zondag slaag, begin ik de week erna meteen met het vervolg. Zo leuk om meer te leren over spieren, bewegen en coaching!

Een fijne (sportieve) zaterdag!

Liefs,
Marlissa

1 Comment

  1. November 28, 2015 / 4:43 pm

    Verstandig om eerst voor volledig fit te gaan voor je een nieuw doel uitkiest 🙂 Het lijkt me wel lastig eigenlijk om nadat je zoiets als een marathon bereikt hebt weer iets nieuws te bedenken om voor te trainen! Veel succes en ik ben benieuwd naar je sportupdates.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.