Say yes to yoga

 photo IMG_9028_zpsixzjg7vo.jpg

Met een yoga mat over mijn schouder sprong ik op de fiets naar een prachtige yogastudio in Rotterdam. Mijn fiets parkeer ik voor de deur en binnen wil ik snel mijn dikke sjaal af en jas uit. De warmte is een heerlijk ontvangst. Dit is zo studio waarbij je binnenloopt en denkt yes, hier moet ik zijn. Na een zoektocht naar mijn fitnessclub ben ik een nieuwe zoektocht begonnen: de yogastudio!

Yoga heb ik een tijdje uitgesteld en dat is simpelweg vanwege de kosten. Ik vind het niet heel goedkoop en zeker niet naast een sportschoolabonnement en een personal trainer. Maar in Rotterdam heb je zoveel opties waardoor ik af en toe een lesje of workshop volgde. Dit wil ik weer vaker! Het is een perfecte toevoeging aan mijn wekelijkse krachttrainingen en hardloopsessies.

In Rotterdam heb je best wat keuze, wat een luxe. In mijn vorige woonplaats was de optie alleen poweryoga op donderdagavond. Nu? Een verscheidenheid aan stijlen en studio’s die ieder weer anders zijn. Drie totaal verschillende studio’s heb ik gekozen waar ik een 7-dagen trial ga testen. Drie studio’s, een week lang testen en zoveel mogelijk verschillende lesjes volgen. Dat gaat leuk worden!

Ik ben gestart met nummer 1: Yogagroud! Dit is die prachtige studio waar ik het net over had. In 7-dagen heb ik 5 verschillende lessen gekozen. Hier geven ze naast de standaard yogalessen, zoals Vinyasa ook bijvoorbeeld Broga (yoga en fitness). Mijn eerste les was een ervaring op zich, zonder mijn yoga mat te gebruiken en na 5 minuten dacht ik dat ik bij de warming-up stond van een crosstraining. Vandaag is les 3. Ik hou jullie op de hoogte!

Liefs,
Marlissa

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.