Fit & fabulous in 2016

 photo Document3_zpspbaqjwse.jpeg

Het is bijna 2016! En weet je, het maakt mij niet uit. Ik heb ook nog helemaal niet het idee dat het eind 2015 is. Kerst? Het is dat de kerstboom in huis staat. Ik heb niet zoveel met Oud & Nieuw, een nieuw jaar, nieuwe kansen en voornemens. Vreselijk vind ik die voornemens! Maar laat ik eens gek doen en vooruitblikken op volgend jaar, want op sportgebied heb ik wel wat ideeën voor 2016.

Volleybal en hardlopen dat waren mijn sporten van het afgelopen jaar en de fitness stemde ik daar op af. De fitness moest ervoor zorgen dat ik sterker werd in het hardlopen en volleyballen. Ik maakte kennis met functionele fitness. Super interessant wat je daar allemaal mee kan, zoveel mogelijkheden om te variëren en de resultaten zijn ook nog eens leuk. Daar doen we het uiteindelijk natuurlijk wel voor. Hier wil ik veel meer mee gaan doen. Werken aan die core, balans en stabiliteit! Terwijl ik dit type krijg ik al helemaal zin om de sportschool in te duiken.

Voor die sportschool/sportstudio ben ik me alvast aan het oriënteren. Want met mijn verhuizing naar Rotterdam wil ik daar een goede plek vinden waar ik me thuis voel en lekker kan gaan trainen. Als jullie tips hebben hoor ik dat graag!

Oke, trainen in de sportschool gericht op Core is 1. Het tweede waar ik meteen mee wil starten als ik in Rotterdam woon is Yoga. Yoga wil ik al zo lang, maar nu is het niet praktisch voor mij. Ik heb geen yogastudio om de hoek en het zelf aan de slag gaan thuis is ook niet helemaal mijn ding. In Rotterdam zijn gelukkig genoeg yogastudio’s dus dat gaat goed komen.

En dan hebben we het volleyballen en hardlopen nog. Eens kijken welke plek die krijgen in 2016. Hebben jullie een idee (/voornemen *kuch*) voor 2016 op sportgebied?

Liefs,
Marlissa

9 Comments

 1. December 12, 2015 / 9:11 am

  Ik ben ook niet zo van de voornemens ;). Ik ga gewoon door met sporten zoals ik dat afgelopen jaar ook heb gedaan: fitnessen en hardlopen!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   December 13, 2015 / 5:23 pm

   Goed bezig!

 2. December 12, 2015 / 10:31 am

  Cool dat je wilt beginnen met Yoga, dat zou ik ook wel willen :)!

 3. December 12, 2015 / 10:59 am

  Zo dat zijn een hoop plannen! Maar wel leuk! Ik ben nu een paar dagen bezig met elke ochtend sporten en dan hardlopen, fitness (als in thuis workout) en yoga afwisselen. Mijn voornemen is om dat vol te houden haha!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   December 13, 2015 / 5:19 pm

   Een mooi voornemen! Yoga doe je ook thuis of bij een studio?

 4. December 12, 2015 / 11:43 am

  Ik wil blijven hardlopen en dat ondersteunen met fitness (inderdaad sterker worden en om blessures te voorkomen). Daarnaast zou ik ook meer yoga willen doen. Dat beviel me wel in helweek! In 2016 wil ik eindelijk eens die halve marathon lopen. Hopelijk dit jaar geen blessures!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   December 13, 2015 / 5:21 pm

   Op naar een blessure vrij 2016! Mooi doel de halve marathon!

 5. December 13, 2015 / 7:53 pm

  Goede voornemens! Ik zou ook heel graag yoga willen doen. Maar dat is op de een of andere manier toch nog een beetje zeldzaam in de buurt haha!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   December 14, 2015 / 7:55 am

   Herkenbaar, jammer is het wel!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.