Bodieboost Meet-up trainingen

 photo Meet-up-trainingen_zpsi274bbpe.jpg

BodieBoost is een simpele methode om je meer grip te geven op je eetgewoontes en een gezonde levensstijl aan te leren. Het is niet ingewikkeld, je hoeft geen calorieën te tellen, want Bodieboost werkt met 5 productgroepen waarvan je elke dag genoeg van binnen moet krijgen. Over de Bodieboost methode hebben we al uitgebreid wat blogjes geschreven, lees hier meer over de methode.

Het laatste boek van Charlotte, Bodieboost Bikini Boost, bestaat uit een 28 daagse challenge die bestaat uit een combinatie van voeding en sport. Voor een gezonde levensstijl is sporten natuurlijk ook belangrijk, maar niet voor iedereen is dat even gemakkelijk. Daarom zijn de Meet-up trainingen, door heel Nederland, bedacht.

Het doel van de meet-up trainingen is om samen met plezier te trainen in de buitenlucht. Samen sporten is gezelliger, maar geeft ook een motivatie boost. Het is een total body workout in combinatie met face-to-face begeleiding tijdens de afslankjourney. Tijdens de training is ruimte voor alle vragen en moeilijkheden die te maken hebben met voeding, sport, motivatie en noem het maar op. Super leuk dat de Meet-up trainingsgroepen zijn gestart. Ik vind het super tof en kan met heel veel enthousiasme vertellen dat ik de trainingen in Utrecht geef. Voor mij is het geven van trainingen iets wat ik al heel lang wil en ik wil heel graag meer gaan doen met sport en voeding. Dit is een mooie kans en Bodieboost is een super goede methode en leuk bedrijf. De eerste training heb ik afgelopen weekend gegeven en dat was zeker geslaagd. In Utrecht zijn de trainingen wekelijks op dinsdagavond en zaterdagochtend, maar ook in andere steden, zoals Rotterdam, Amsterdam, Groningen en Tilburg zijn Meet-up trainingen. Heb jij ook zin om op een gezellige manier te trainen met een groep vrouwen? Neem dan zeker een kijkje op de website, zie deze link!

Liefs,
Marlissa

Share:

3 Comments

 1. April 10, 2015 / 8:02 am

  lijkt me veel leuker om met een groep te trainen dan in m’n eentje!

  • Marlissa
   Marlissa
   Author
   April 17, 2015 / 11:32 am

   In een groep trainen is ook heel leuk! Je inspireert en motiveert elkaar, maar het is vooral ook heel gezellig:)

 2. April 13, 2015 / 6:36 pm

  Super gaaf dat jij de trainingen in Utrecht gaat doen!! Bodieboost is echt zo’n fijne methode om een gezonde levensstijl te krijgen!! I love it! Het is dat ik al minimaal 3 keer per week sport anders was ik zeker naar de trainingen gegaan!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.