THE BLOGSTERS

Versie 2

Wij zijn twee zusjes uit Rotterdam die bloggen over een healthy en happy leven (in het bruisende stadsleven). Onze blog kent een onderverdeling in food, sport, travel en lifestyle. Alles om te genieten van nu en te doen wat wij/jij in je leven wil. Soms denken ze dat wij een tweeling zijn, maar op een aantal vlakken zijn wij echt tegenpolen. Laten wij ons beide even voorstellen …

Andrea – 30 jaar – mommy van Mason – wonend in hartje Rotterdam – werkend in de financiële sector – gek op The Kardashians en Beyoncé – lost her heart in NYC – Instagram verslaafd – verliefd op haar appartementje, le boyfriend en everything that glitters – ligt het liefst op de bank blogjes te lezen & Youtube filmpjes te kijken – mag je wakker maken voor aardbeien, chocolade, ananas en ijsjes – houdt van gezelligheid, eten, ontspannen, reizen & quality time met vriendinnen.

Marlissa – 24 jaar – werkend als communicatieadviseur in de bouwsector – en personal trainer in opleiding – het grootste gedeelte van mijn kledingkast wordt in beslag genomen door mijn sportkleding – veel verschillende sporten vind ik leuk en daarom sport ik elke dag – gevarieerd van yoga, cross/bokstrainingen, hardlopen en workouts in de sportschool – mijn ultieme doel is de marathon van Rotterdam te lopen – verder ben ik echt een levensgenieter – geniet ik van de boodschappen doen op de markt met een drankje van NocNoc in mijn hand – ik vind het heerlijk om te koken – en voor het grootste gedeelte kook ik vegan – maar buiten de deur eten of een drankje doen met vriendinnen vind ik heerlijk met favorieten als Gys, Vlaamsch Broodhuys, NocNoc, LittleV, HarbourClub en Noah – op mijn telefoon heb ik twee lijsten met hotspots: waar nog heen en waar geweest – een wandeling met mijn Simba door het park en langs de Maas gebeurt te weinig, omdat hij niet in de stad bij mij kan wonen – Tot slot ben ik gek op het ontdekken van de wereld – met een liefde voor Bali, Lombok, New York, Stockholm en Londen.

3 Comments

 1. January 26, 2014 / 9:00 pm

  Hier zijn jullie gebleven! Ik volgde jullie beiden een tijdje geleden en opeens waren jullie soort van weg (had helemaal niet mee gekregen dat jullie waren verhuisd haha), krijg ik een reactie van Marlissa op mijn blog en eindig ik hier! Volg jullie nu weer lekker op Bloglovin’:)

 2. May 5, 2014 / 1:15 pm

  Hoi! Ik zou jullie graag regelmatiger volgen; hebben jullie ook instagram? Mooie blog hebben jullie!
  X Charlotte van CharlieDean

  • Marlissa
   Marlissa
   May 6, 2014 / 6:26 am

   Hi, wat leuk! We hebben allebei Instagram en we zijn te vinden onder: andrea_satcblog & marlissa_satcblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *