THE BLOGSTERS

Versie 2

Wij zijn twee zusjes uit Rotterdam die bloggen over een healthy en happy leven (in het bruisende stadsleven). Onze blog kent een onderverdeling in food, sport, travel en lifestyle. Alles om te genieten van nu en te doen wat wij/jij in je leven wil. Soms denken ze dat wij een tweeling zijn, maar op een aantal vlakken zijn wij echt tegenpolen. Laten wij ons beide even voorstellen …

Andrea – 31 jaar – mommy van Mason – wonend in hartje Rotterdam – werkend in de financiële sector – gek op The Kardashians en Beyoncé – lost her heart in NYC – Instagram verslaafd – verliefd op haar appartementje, le boyfriend en everything that glitters – ligt het liefst op de bank blogjes te lezen & Youtube filmpjes te kijken – mag je wakker maken voor aardbeien, chocolade, ananas en ijsjes – houdt van gezelligheid, eten, ontspannen, reizen & quality time met vriendinnen.

Marlissa – 25 jaar – werkend in de sportmarketing – personal trainer in opleiding – love to sport: gevarieerd van cross, hardlopen, boksen en workouts in de sportschool – mijn ultieme doel is de marathon van Rotterdam te lopen – verder ben ik een levensgenieter – vind ik het heerlijk om te koken (vegan) – of buiten de deur te eten en te drinken met favorieten als Gys, Vlaamsch Broodhuys, NocNoc, LittleV, HarbourClub en Noah – een wandeling met mijn Simba door het park en langs de Maas gebeurt te weinig, omdat hij niet in de stad bij mij kan wonen – Tot slot ben ik gek op het ontdekken van de wereld – met een liefde voor Bali, Lombok, New York, Stockholm en Londen.

3 Comments

 1. January 26, 2014 / 9:00 pm

  Hier zijn jullie gebleven! Ik volgde jullie beiden een tijdje geleden en opeens waren jullie soort van weg (had helemaal niet mee gekregen dat jullie waren verhuisd haha), krijg ik een reactie van Marlissa op mijn blog en eindig ik hier! Volg jullie nu weer lekker op Bloglovin’:)

 2. May 5, 2014 / 1:15 pm

  Hoi! Ik zou jullie graag regelmatiger volgen; hebben jullie ook instagram? Mooie blog hebben jullie!
  X Charlotte van CharlieDean

  • Marlissa
   Marlissa
   May 6, 2014 / 6:26 am

   Hi, wat leuk! We hebben allebei Instagram en we zijn te vinden onder: andrea_satcblog & marlissa_satcblog

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.